Teambuilding en High Tea

High Tea-Building

Samen thee drinken is bij uitstek de manier om beter in gesprek te raken. Even niet over team-targets en werk-ergernissen, maar over de kleine persoonlijke dingen die er toe doen. Kortom: teambuilding met eten. Leer de mens kennen achter je collega. Luister naar de verhalen die je niet achter hem of haar had gezocht.

OP VERHAAL KOMEN

Wij halen in iedere deelnemer de verhalenverteller omhoog. We bieden prikkelende vertelopdrachten aan waarbij je zelf kiest wat je deelt. De vertelrondes wisselen we af met korte interviews. Daarbij gaan we op zoek naar de ongewone verhalen die ieder teamlid kleur geven. En reken maar dat je elkaar meer te vertellen hebt dan je denkt.

Zo wordt het een teamuitje met diepgang. Niet alleen plezier staat centraal, maar juist luisteren naar elkaar. En hierop inspelen. Geen bierpomp en ballonnenclown vandaag! Maar een goed gesprek, begeleid met lekkere versnaperingen. Teambuilding met eten: zoals het hoort. De ideale manier om elkaar eens op een ontspannen manier beter te leren kennen. Wedden dat die productiviteit straks omhoog schiet?

HIGH TEA AND MORE

Het high-tea-arrangement dat wij voor u boeken, heeft op zichzelf geen introductie nodig. U kunt rekenen op een keur aan cakes en scones en een prima kop thee. Daarvoor hebben we een aantal sfeervolle locaties uitgezocht. Uiteraard kunnen we dit afstemmen op uw wensen.


Wat Tea Building zijn unieke smaak geeft is het schepje Story-Telling dat we aan iedere kop en cake toevoegen. Zo is het teambuilding met eten op maat. Waarbij naast plezier ook een goed gesprek centraal staat. Wij geloven namelijk dat achter ieder mens een verhaal schuilt. Je hebt vaak al veel meegemaakt en daarvan kunnen anderen leren. Uiteraard wordt er ook gelachen en samen wordt er een leuk en soms ook gek verhaal gemaakt. Je creativiteit wordt geprikkeld, net als de zintuigen. Het ideale bedrijfsuitje voor mensen die in de mens zijn geïnteresseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.