Stand-up storytelling

Teamactiviteit

Eigenlijk zet je als bedrijf of organisatie iedere dag opnieuw je eigen verhaal in de markt. Kun je dit ook doen in een middag? Een boeiend verhaal bedenken vanuit het niets? Samen je fantasie de vrije loop laten.

IMPROVISATIE CHALLENGE

Stand-up Storytelling is een unieke vorm van theatermaken op basis van suggesties uit de zaal. Niemand weet wat het wordt en dat maakt het juist zo spannend. Als je elkaars verbeelding accepteert en hierop doorbouwt, ontstaan onverwachte vergezichten. Wees niet bang voor het lege vel. Ga deze uitdaging aan onder professionele begeleiding.

CABARET MAAR DAN ANDERS

Stand-up Storytelling staat voor spontaan plezier. Daardoor heeft het iets weg van een cabaretvoorstelling. Het verschil is dat de grappen niet vooraf zijn bedacht, maar dat je als publiek vanzelf belandt in komische situaties. Bijvoorbeeld door de onverwachte wendingen die ontstaan. Dat we zoiets met elkaar hebben bedacht, is meestal de verbaasde reactie na afloop.

Ik wil meer weten
Vraag hier een offerte aan voor uw teamuitje
4.6/5

Leuk en zinvol.

Hier hebben we hard om gelachen, maar ook nog dieper over nagepraat. De verhalen blijven nog een tijdlang hangen. Het was erg leuk!

Wouter-Pensioenfonds

Praktische info

PortretDemianVane

Even overleggen?
Bel ons op 06-46424622 

Of mail naar:
info@GoTeambuilding.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.