Het Jeukwoordenspel Online

Een actieve spelmiddag met afwisselende uitdagingen en een dosis kantoorhumor. Leef je uit en doe waar je normaal alleen maar over praat. Schuif dat hoofdpijndossier door. Maak je leidinggevende tot mikpunt.

Creatief en interactief

De diverse spelrondes vormen een mix van behendigheid, verbale slimheid en creatief denken. Maar vooral: lachen om het eigen kantoorjargon. Het Jeukwoordenspel vormt een lachspiegel voor iedere organisatie.

GARANTIE

Wij krijgen veel enthousiaste reacties. Daar zijn we heel dankbaar voor. Het Jeukwoordenspel is dan ook geen doorsnee event. Wij spelen in op de deelnemers en maken grappen over de Jeukwoorden in uw branche.

Wij bieden het jeukwoordenspel aan met een unieke garantie: het jeukeffect blijft minimaal zes weken in uw collectieve bedrijfsgeheugen hangen. Of u nu kiest voor onze teambuilding of een bedrijfsuitje: na deze spelmiddag is een teammeeting nooit meer hetzelfde.

Ik wil meer weten
Vraag hier een offerte aan voor uw teamuitje
5/5

Dankjewel voor dit gave uitje.

Soepele presentatie en alles liep op rolletjes. De tijd vloog om en iedereen deed goed mee. Leuk om collega’s van een andere kant te leren kennen.

Marjo-RIVM Bilthoven

Praktische info

PortretDemianVane

Even overleggen?
Bel ons op 06-46424622 

Of mail naar:
info@GoTeambuilding.nl