Het Jeukwoordenspel

Een actieve spelmiddag met afwisselende uitdagingen en een dosis kantoorhumor. Leef je uit en doe waar je normaal alleen maar over praat. Schuif dat hoofdpijndossier door. Gooi die kritiek weg. 

Creatief en interactief

In verschillende korte spelrondes worden uiteenlopende binnenspelen aangeboden. Estafettes voor de hardlopers, quizzen voor de denkdromers en praatspellen voor de verkopers. Gooi de loopbaan om van je collega, maak een teamleider tot mikpunt en overleef de jaarlijkse stoelendans. Bij het jeukwoordenspel gaat het om uitrollen, doorpakken en meters maken.

GARANTIE

Wij krijgen veel enthousiaste reacties. Daar zijn we heel dankbaar voor. Het Jeukwoordenspel is dan ook geen doorsnee event. Wij spelen in op de deelnemers en maken grappen over de Jeukwoorden in uw branche.

Wij bieden het jeukwoordenspel aan met een unieke garantie: het jeukeffect blijft minimaal zes weken in uw collectieve bedrijfsgeheugen hangen. Of u nu kiest voor onze teambuilding of een bedrijfsuitje: na deze spelmiddag is een teammeeting nooit meer hetzelfde.

Ik wil meer weten
Vraag hier een offerte aan voor uw teamuitje
5/5

Dit uitje hield ons echt een lachspiegel voor. Ik wist niet dat ons bedrijf zoveel jeukwoorden gebruikt.

De spellen eromheen waren heel geschikt en gevarieerd. Goed gedaan.

Servicepunt 71

Praktische info

PortretDemianVane

Even overleggen?
Bel ons op 06-46424622 

Of mail naar:
info@GoTeambuilding.nl